Een rugbrace bij een sportblessure

Een rugbrace bij een sportblessure

 

Auteur: Pippijn Suurmond – ⏱ 2 minuten

Nick Grothkopf uit Amersfoort heeft een aantal weken de Lombacross Activity rugbrace van Thuasne gedragen. Hij liep een onderrugblessure op tijdens een voetbaltraining. Nick liep een aantal weken rond met zijn rugklachten, totdat hij door een collega geattendeerd werd op een rugbrace.

“Ik heb een uitvoerend beroep en door mijn rugklachten kon ik mijn werk niet goed uitvoeren”, aldus Nick. “Mijn collega had goede ervaringen met de producten van Thuasne. Vandaar dat ik, ook op aanraden van mijn fysiotherapeut, voor deze specifieke rugbrace heb gekozen. Ik heb de brace zelfs gedragen in het vliegtuig, toen ik op vakantie ging naar Indonesië. Gedurende deze lange vlucht heb ik het dragen niet als vervelend ervaren. De oncomfortabele vliegtuigstoelen konden mij eenvoudigweg niet de steun bieden die ik nodig had en met de de rugbrace ging het veel beter.”

“Ik heb de rugbrace zo lang mogelijk gedragen, aldus Nick. “Het gaf mij op dat moment de juiste steun die ik nodig had. Ik had verwacht dat ik mij beperkt kon bewegen als ik een brace zou dragen, maar dat viel reuze mee, ik kon eigenlijk gewoon alles doen. De brace op mijn rug hield mijn rug recht. Ik was me goed bewust van de bewegingen die ik maakte en het gaf mij een zeker gevoel.

Geleidelijk aan, en in overleg met mijn fysiotherapeut, heb ik het dragen van de brace afgebouwd.

Ik geef de Lombacross Activity een 9. Het materiaal is van goede kwaliteit en met de bijpassende prijs was de keuze snel gemaakt.”

Nick Grothkopf – Amersfoort

Klik hier voor de productpagina van de Lombacross Activity, voor meer informatie over deze brace.

Wil je jouw ervaring met ons delen? Stuur ons dan een mail via: info@bracewijzer.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Verder lezen:

Pippijn Suurmond

Het kiezen van de juiste brace, passend bij jouw klacht en je situatie is geen makkelijke opgave. Daarom vinden wij het als leverancier onze taak om kennis over braces met je te delen, zodat je een overwogen keuze kan maken. De brace die bij jou past en jouw het beste ondersteunt in je activiteit.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *