Een polsbrace bij een overbelaste pols

Auteur: Monique van Vliet - ⏱ 1 minuten

Christa V. uit Apeldoorn gebruikt sinds kort een polsbrace voor haar overbelaste pols. Als ze bijvoorbeeld een drukke periode op haar werk heeft en veel achter haar computer zit, krijgt ze RSI-achtige klachten. Vervelend voor Christa want als je het druk hebt krijgt je pols niet de rust die het nodig heeft en het bemoeilijkt haar werk. Ze werd door haar bevriende fysiotherapeut geattendeerd op de Ligaflex Classic polsbrace, die ze in de nacht kan dragen, zodat haar pols de rust krijgt die het nodig heeft.

“Sinds ik de Ligaflex Classic nachts draag, heb ik veel minder last van mijn pols. Ik ben echt zeer tevreden over het snelle resultaat. Binnen een week waren mijn klachten al minder”, aldus Christa. “Daarnaast is het draagcomfort hoog en geeft de polsbrace mij de steun die ik in drukke periodes nodig heb”.

Wil je jouw ervaring met ons delen? Stuur ons dan een mail via: info@bracewijzer.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie:

Monique van Vliet
Als marketingspecialist bij Thuasne mag ik ook als ‘reporter’ op onderzoek uitgaan naar de mooie achtergrondverhalen van onze gebruikers en verkopers. Dat levert vaak mooie content en resultaten op. Ben jij te spreken over onze producten en wil je graag jouw ervaring en mening met ons delen? Dan kom ik graag in contact met je. Stuur een e-mail naar: monique.vanvliet@thuasne.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *