Een polsbrace bij een overbelaste pols

Een polsbrace bij een overbelaste pols

 

Auteur: Pippijn Suurmond – ⏱ 1 minuut

Christa V. uit Apeldoorn gebruikt sinds kort een polsbrace voor haar overbelaste pols. Als ze bijvoorbeeld een drukke periode op haar werk heeft en veel achter haar computer zit, krijgt ze RSI-achtige klachten. Vervelend voor Christa want als je het druk hebt krijgt je pols niet de rust die het nodig heeft en het bemoeilijkt haar werk. Ze werd door haar bevriende fysiotherapeut geattendeerd op de Ligaflex Classic polsbrace, die ze in de nacht kan dragen, zodat haar pols de rust krijgt die het nodig heeft.

“Sinds ik de Ligaflex Classic nachts draag, heb ik veel minder last van mijn pols. Ik ben echt zeer tevreden over het snelle resultaat. Binnen een week waren mijn klachten al minder”, aldus Christa. “Daarnaast is het draagcomfort hoog en geeft de polsbrace mij de steun die ik in drukke periodes nodig heb”.

Wil je jouw ervaring met ons delen? Stuur ons dan een mail via: info@bracewijzer.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie:

Pippijn Suurmond

Het kiezen van de juiste brace, passend bij jouw klacht en je situatie is geen makkelijke opgave. Daarom vinden wij het als leverancier onze taak om kennis over braces met je te delen, zodat je een overwogen keuze kan maken. De brace die bij jou past en jouw het beste ondersteunt in je activiteit.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *