Een enkelbrace bij pijn aan het hielbeen

Een enkelbrace bij pijn aan het hielbeen

 

Auteur: Pippijn Suurmond – ⏱ 2 minuten

Maaike G. uit Almere heeft, op advies van haar zoon, een enkelbrace gedragen toen ze pijn kreeg aan de bovenkant van haar hielbeen.

“Mijn klacht is ontstaan na het dragen van mijn nieuwe schoenen”, aldus Maaike. “Ik kreeg last van de binnenkant van mijn hielbeen. Die werd rood en gezwollen. Toen heb ik op aanraden van mijn zoon de MalleoAction enkelbrace geprobeerd. De brace heb ik zo’n 3 tot 4 weken gedragen. Ik had na een paar dagen al veel minder pijn. Later ging de roodheid weg en de zwelling was gelukkig ook na 3 weken verdwenen.

De MalleoAction enkelbrace heeft mij de steun gegeven die ik nodig had, ondanks dat deze stevig aan mijn enkel zat, kon ik mijn enkel voldoende bewegen. Een prima eigenschap!

In het begin heb ik de brace dagelijks gedragen. Naarmate de klachten minder werden, heb ik de brace alleen gedragen als ik veel moest lopen, of tijdens mijn werkdagen. Het afbouwen ging heel geleidelijk, toen het beter ging heb ik de brace minder gedragen.

Laatst had ik weer last van dezelfde voet, het was een beetje gevoelloos, toen heb ik de brace weer een aantal dagen gedragen en met een goed resultaat. Ik heb nu geen last meer van mijn voet en enkel.”

Klik hier voor de productpagina van de MalleoAction, voor meer informatie over deze brace.

Lees verder:

Pippijn Suurmond

Het kiezen van de juiste brace, passend bij jouw klacht en je situatie is geen makkelijke opgave. Daarom vinden wij het als leverancier onze taak om kennis over braces met je te delen, zodat je een overwogen keuze kan maken. De brace die bij jou past en jouw het beste ondersteunt in je activiteit.

 

1 gedachte over “Een enkelbrace bij pijn aan het hielbeen”

  1. hallo mijn naam is Usye ik heb mijn enkel gebroken en dat deed pijn. Toen heb ik een Thuasne enkelbrace gebruikt en werkte erg goed, dus raad aan om te dragen om pijn verzachten. Ik bid elke dag om gezond blijven. Groetjes van Usye uit Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *